Маленькі історії великих компаній

Маленькі історії великих компаній Слово «Халяль» - що це?
Халяль ( з арабської «al-halal») – це дозвіл. Термін, який насамперед несе в собі наступне значення: чистота, безпека, користь для здоров’я. У побуті мусульман під назвою «Халяль» зазвичай розуміють м'ясо тварин , вживання якого не порушує ісламські харчові заборони, а також відповідає вимогам терміну придатності та зберігання, бо продукція ретельно контролюється відповідним халяль - комітетом.
Після підписання контракту з західними країнами світу, за участі центру досліджень та сертифікації халяль «Альраїд», ТОВ «Комплекс Агромарс» запровадив обов’язкову підготовку та перевірку м'яса тварин щоб відповідати кодексу «Alimentфrius». Сьогодні продукція компанії «Агромарс» широко представлена в країнах близького сходу. Цех з виробництва «Халяль» - вважається одним з найкращих в Україні.
Керівництво підприємства пишається тим, що витрачені зусилля дають можливість кожному бажаючому ласувати українськими гаврилівськіми курчатами, навіть при існуючих релігійних традиціях.

Інформацію щодо принципів кодексу можна знайти тут https://www.youtube.com/watch?v=K9CKpyLyykg&feature=youtu.be